Visszalépés

METRA ALU profilrendszer

A METRA nyílászáró rendszerek a hőhídmentes (NC 50 STH; NC 65 STH; NC 65 STH-i; NC 75 STH; NC 75 STH-i) és hőhidas (NC 50 I) termékeket foglalják magukba. A SuperThermic rendszerek pillanatnyilag a legjobb megoldást kínálják a hőszigetelés terén támasztott követelményekkel szemben. Jellemzőjük az igényesen tetszetős küllem, hosszú élettartam, kíváló működés, melyhez energiatakarékos kivitel társul.

METRA ablakok és erkélyajtók

Előnyök:

Minőségi garancia:

A METRA márkájú termékek és tartozékok alkalmazása garanciát jelent a felhasznált anyagok kiváló minőségére és a hosszú élettartamra vonatkozóan. Hogy biztos lehessen a kiváló minőségben, válasszon eredeti profilokat, amelyeket könnyen felismerhet a profilok belsejében és minden tartozékon feltüntetett M márkajelről. Ne felejtse el, hogy a tartozékok a garancia részét képezik és csak eredeti METRA tartozékokkal érheti el a kiváló teljesítményt. A METRA az olasz vállalatok körében az elsők között helyezte el a márkajelét a termékein annak érdekében, hogy azok - a felhasználói körben - könnyen felismerhetőek legyenek.

Vissza a lap tetejére


METRA bejárati ajtók

Előnyök:


Toló- és emelő-toló rendszerek

Megoldások nagy ablakfelületekhez

Tökéletes záródás

Az NC 150 STH Rodos sorozat a piacon pillanatnyilag a legfejlettebb technológiával készülő, kiváló minősítéssel rendelkező termék. Lehetőség nyílik nagy felületű, kézi vagy motorizált mozgatású, mintegy 2,5 m magassági méretű, szárnyanként maximum 300 kg-os teherbírású ablakfelületek kialakítására.

Ápolás:

A METRA rendszerek ebben a tekintetben is többet nyújtanak, mivel: a termékek ápolása egyszerű és gyors. Szivaccsal, vagy egy megnedvesített törlókendővel törölje le a termékeket az ajánlott tisztítószerek alkalmazásával, így azok sokáig olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Előnyök:

Vissza a lap tetejére


Árnyékolók

Az új METRA árnyékolók sorozat minden környezetben ideális körülményeket biztosít. Átengedi a kívánt fényt, visszatartja a nem kívánt napsugárzást és lehetővé teszi, hogy kellemesen szabályozhassuk az épület belsejében a hőmérsékletet.
A nap elleni védelem egyre fontosabb szerepet tölt be a lakóépületek és munkahelyek tervezésénél. A végső cél az, hogy a belső térben a napenergiát olyan komfortosan használjuk ki, amennyire csak lehetséges. Biztosítja a nappali fény és a külvilággal való szemkontaktus fenntartása mellett az energiafelhasználás minimálisra csökkentését.

Profilok:

Előnyök:

Vissza a lap tetejére


Téli kertek, verandák

Előnyök:

Vissza a lap tetejére

Piróth Ablakgyártó Kft. Tököl, Csépi út 221.
|| Tel: 24/496-862 ||
E-mail: info@piroth.hu