Hörmann garázskapuk, ajtók forgalmazása

A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása

  • A garázskapukhoz külön átjáró ajtó (ajtóban ajtó) is rendelhető!

  • A Hörmann garázskapuk motoros-, illetve távirányítós kivitelben is kaphatók!

  • Automata kapunyitók

Berry billenőkapuk || Szekcionált garázskapuk || Tűz- és füstgátló nyílászárók || ZK beltéri ajtók

Berry billenőkapuk

Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és  kényelem,  tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenőkapujává.

A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

Ha kíváncsi, hogy régi garázskapuja az EU-biztonsági szabványának megfelel-e, ellenőrizheti itt, ha kitölti a garázskapu biztonsági szempontjait tartalmazó kérdőívet.  

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen  a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

Szekcionált garázskapuk

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a  garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja  nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen  a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

Tűz- és füstgátló nyílászárók

A Hörmann több évtized alatt folyamatosan bővítette  tűzgátlási termékprogramját  melynek eredménye egy átfogó, kompetens termékskála. Az acélból és alumíniumból gyártott teljesen üvegezett füstgátló ajtó, a T30- és T90-es keretszerkezetes ajtóelem, az ajtólappal egy síkot alkotó tokos acél tűzgátló ajtó ugyanúgy megtalálható, mint az igen erős acél és nemesacél ajtó.

Egyetlen partner mindenhez - az ipari és közületi épületek biztonságos tervezéséhez.

A változatokban gazdag termékpaletta mellett a Hörmann egyedi igények megoldásait is kínálja.

Kérje a szakkereskedő tanácsát, tapasztalt kolléga kíséri Önt végig az épület tervezésétől, a műszaki felvilágosításon át, az épület átadásáig.

Prospektus (PDF)

ZK beltéri ajtók

A ZK-ajtó a sok előnye miatt igen jó döntés, ideális barkács- vagy hobbihelyiségekhez, fürdőszobára vagy mosó-szárító helyiségekre.

A Hörmann ZK ajtók tetszetősek, robusztusak, stabil formájúak és strapabíróak. A minőségi felület fény- és hőálló, foltra érzéketlen, ezért könnyen tisztítható. Költségkímélő ajtók!
Mert a Hörmann ZK ajtók nagy sorozatban készülnek, mindig azonos, kiváló minőségben. A ZK ajtó számos előnye miatt kiváló választás.

Színek és minták sokasága
Az ajtók színei gyönyörűek, a csúcsminőségű, selyemmatt simaságú porbevonatnak köszönhetően. Az első osztályú fadekor fóliabevonatok is nagyon természetes hatásúak.

Üvegezés az ajtóban
Az összes ZK-ajtó kapható külön kérésre is: átlátszó 7 mm-es drótornament-üvegezés, 6 mm-es egyrétegű- vagy ragasztott biztonsági üvegezés.

1- és 2 szárnyú kivitelben is kaphatók.