Padlómegoldások

Padlóvásárlás előtti kezdeti teendőket elsősorban az határozza meg, hogy újépítésű vagy felújításra szoruló épületről, lakásról van szó.
Manapság a padlóválasztásról általánosan elmondható, hogy az épitkezés vagy felújítás befejező fázisában kezdhetünk el vele foglalkozni. Ez növeli a komprumisszumkötés szükségességét, mivel ebben a fázisban az ár minden objektív és szubjektív szempontot képes háttérbe szorítani, valamint a kialakított mérethez kell hogy igazodjon a parketták vastagsága. Az előnytelen padló vásárlásának elkerülése érdekében ajánlatos már a tervezés időszakában kiválasztani a számunkra megfelelő padlót, mivel ezen lépésnek fizikai, méretbeni, valamint belsőépítészeti és esztétikai jelentősége van.
Gondolkodjunk előre! Miért?
Érdemes meggondolni, hogy vajon a padlót egy hosszú élettartamú, maradandó értéket képviselő belsőépítészeti remek legyen-e, amelyet jó választással sokáig élvezhetünk vagy olcsó, ideiglenes dekorázió?
Termékeink rövid ismertetésével szeretnénk segítséget nyújtani a választáshoz, valamint segítünk eligazodni Frifloor kínálatunk sokszínű kínálatában. 
Figyelem!
Ezen az oldalon feltűntett árak csak tájékoztató jellegűek, 1 négyzetméter parkettára vonatkoznak,és a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák!
Pontos árajánlatkéréshez keresse fel bemutatótermünket!


BASIC PROGRAM

Laminált  padlócsalád

A laminált padlóink anyaga több, mint 90%-ban fa.  Azonban nem tömör fáról van szó, hanem nagy sűrűségű farostlemezről., amelyet a faipari szakma HDF hordozónak nevez. A különböző vastagságú  HDF hordozólapokra kerül elhelyezésre két oldalra a borítóbevonat. A HDF alsó nem látszó része, egy úgynevezett melamingyantás ellenhúzó réteg kerül a parketta síklapúsága végett. A HDF látszó felületére kerül a dekorpapír és a magas kopásállósággal rendelkező melamingyantás "overlay" átlátszó bevonat.  A felületen láthatunk 3 sávos-, 2 sávos, 1 sávos fautánzatot különböző felületi struktúráltsággal. Nagy anyagtömörségük miatt a laminált padlók kiválóan alkalmasak melegvizes fűtéseken történő fektetéshez. A hő kiválóan átjut az anyagon, ezzel optimális hővezető képességet szavatolva.
Frifloor laminált padlóink vastagsága: 8, 10, 12 mm
A laminált padlók kismértékben reagálnak a környezeti hatásokra, színük és mintázatok valósághű, jelentős ártnyalati eltérésektől mentesek. Mivel beépítési magassága csekély, felújítási munkák alkalmával igen közkedvelt melegburkolati elem.
Laminált padlóink fektetése az új expressz klikk rendszernek köszönhetően meglehetősen egyszerű. Megfelelő elkészítés után, akár saját kezűleg is elkészíthető. A laminált padlóink ajánlott felhasználási területei: lakások, kis- és nagy forgalmú irodák, kis- és nagy forgalmú üzletek, szállodák.

Egy padló, mellyel kifejezheti egyéniségét. Bontakoztassa ki elképzeléseit, és élje át úgy, ahogy Önnek tetszik!

LAMINÁLT PARKETTÁINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:

 • Akik kedvelik a sokszínűséget.

 • Akik szeretnék megőrizni a minőség iránti igényüket.

 • Akik a gyors megoldást keresik padlóbeszerzésükre.

8 mm-es laminált padló kopásállósága: 
AC4, lakossági legmagasabb 23, irodai 32.

Carelia juhar Mürtiz juhar Ruppiner tölgy Konstanz bükk Merbau brazil
2.958,- 2.958.,- 2.958,- 2.958,- 2.958,-
Rainer tölgy Makassar WG Dió WG Natur fenyő Szilvia Astoria MO
2.958,- 2.958,- 2.958,- 2958,- 2.958,-
Szilvia MO Északi kőris
2.958,- 2.958,-

12 mm-es laminált padló 

kopásállósága:
AC5, irodai 33

MEGOLDÁS MINDEN IGÉNYRE:

12 mm-es laminált parkettáink sajátossága, hogy egyesíti a szalagparketta és a svédpadló látványát a laminált parketta tulajdonságaival. A hosszú lamellák szinkronstruktúrált felületén kirajzolódik a Landhaus - vidéki jelleg, elbűvöl minket a fa természetes látványa.

Tölgy light Tölgy medium Tölgy Tölgy natur Tölgy kibo
6.850,- 6.850,- 6.850,- 6.850,- 6.850,-
Tölgy kibo beige
6.850,-

Vissza a lap tetejére


Touch laminált padlóMERJE VÁLLALNI ÖNMAGÁT!

Touch laminált padlóink természetközeli érzetével és hatalmas dekorválasztékával ad választ arra a kérdésre, miért válasszuk lakóterünkbe. Hosszú élettartamával, értékállóságával és a páratlan dekorsokféleségével lehetőséget teremtünk Önnek az önmegvalósításra.

TOUCH LAMINÁLT PARKETTÁINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:

 • Akiknek fontos a termék hosszú élettartama és értékállósága.

 • Akik előnyben részesítik a természetes rajzolatot és struktúrát.

 • Akik a rajzolat és a struktúra harmóniáját kihasználva szeretnének összhangot teremteni otthonukba.

 • Akik elég bátrak ahhoz, hogy a hagyományostól eltérő padlót válasszanak.


Classic Touch színválaszték(8 mm):

AH tölgy MO juhar MO bükk AG tölgy MO tölgy
4.193,- 4.193,- 4.193,- 4.193,- 4.193,-
MO dió PO tölgy Akác Körte Tölgy
4.193,- 4.193,- 4.193,- 4.193,- 4.193,-
Kőris Dió
4.193,- 4.193,-
AT tölgy AT tölgy
4.654,- 4.654,-

Natural touch színválaszték(8 mm):

Natural touch laminált padlóink készítése során olyan szinkronstruktúrát használnak, mely élethűen visszaadja az adott fafaj erezetét mind tapinthatóságában, mind kinézetében. A parketta fózolt élképzésűó, mellyel igazán karakteres megjelenést varázsolhatunk a burkolandó felületnek.

Tölgy Tölgy Hickory Fenyő Fenyő Fenyő
6.346,- 6.346,- 6,346,- 6.346,- 6.346,- 6.346,-


Natural touch színválaszték(10 mm):

Juhar Juhar Tölgy Tölgy Tölgy
6.346,- 6.346,- 6.346,- 6.346,- 6.346,-
Tölgy Dió Dió Dió Wenge
6.346,- 6,346,- 6.346,- 6.346,- 6.346,-

Soft touch színválaszték(8 mm):

Havanna Milano
6.615,- 6.615,-

Soft touch színválaszték(10 mm):


Indiai alma magasfényő Wenge magasfényű Zebrano magasfényű
8.270,- 8.270,- 8.270,-

Vissza a lap tetejére


Furnéros padlóFurnéros padlóink esetében a különböző vastagságú HDF hordozólapokra kerül elhelyezésre kétoldalról a valódi fából készült vékony falemez, a furnér. Választása esetén valódi fát, egyediséget, életet láthatunk a felüleleten.
A furnéros padló, a laminált padlókhoz képest jobban ellenáll a mechanikai behatásoknak, jobban viseli a kis felületű(pontszerű) terhelést. Furnéros padlóink vastagsága: 10,5 mm. A furnéros padlóink ajánlott felhasználási területei: lakások, kisforgalmú irodák, kisforgalmú üzletek, szállodai szobák.
Classic furnéros padlóink pont annyira egyedülállóak, mint egy ujjlenyomat,. Különleges ismertetőjelük a karakteres famintázatú, ámde természetes fafelület.
Authentic tölgy furnéros padlóink alapja tölgy, mely famintázattal és motívumokkal színezve éri el a kívánt hatást.
Furnéros padló választása esetén lehetőség egyedi színekre, fózolt(V-Fuga) vagy fózolatlan élkiképzésekre, további igény szerinti egyedi mintákra, logókra is.

EGYEDISÁG, KREATIVITÁS

Furnéros parkettáink választása esetén valódi fát, egyediséget, életet láthatunk a padlófelületen. Termékeink összekötik a klasszikus fapadló eredendő szépségét a többrétegű felépítés műszaki előnyeivel. Természetes, mégis környezetkímélő.

FURNÉROS PADLÓINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:

 • Akik szeretik a valódi fa nyújtotta természetességet és változatosságot.

 • Akiknek kiemelten fontos a magas alapanyagminőség.

 • Akik a terhelhető, nagy strapabírású faparkettát részesítik előnyben.

 • Akiknek fontos a levegő minősége.

Classik színválaszték:


Amerikai dió Amerikai cseresznye Tölgy Álgesztes bükk Füstölt tölgy
13.500,- 13.000,- 10.143,- 12.308,- 16.654,-

Authenticv Oak színválaszték:

Atelier Black zebra Bordeaux Chamonix Cottage Elba
13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,-
Hampton Huston Lausanne Montana Montreal Schönbrunn
13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,- 13.500,-

Exotic furnéros padlóink élethűen adják vissza a trópusi fafajok jellegzetes megjelenését, a digitális színezésnek köszönhetően mégsem kellet egy trópusi fának életét vesztenie a padlóért. Varázsolja otthonában az eseőerdők hangulatát!

Exotic színválaszték:

Indiai alma Santos palisander Satin dió
13.693,- 16.654,- 16.654,-

Prémium furnéros padló, mely egyesíti a kreatívitást és az eleganciát. Kiváló minőségű, felületi struktúrával ellátott valódi fa furnéros padló, mely egyediséget sugároz otthonunkban. Prémium furnéros padlóink fűrésznyomos és kefélt felületben találhatóak.

Prémium színválaszték:

Tölgy, kefélt felület Tölgy, fűrésznyomos felület Thermo kőris, kefélt felület Thermo kőris, fűrésznyomos felület Thermo tölgy, kefélt felület Tölgy vulcan, kefélt felület
16.535,- 16.535,- 20.041,-5 20.041,- 20.041,- 20.041,-
Tölgy vulcan, fűrésznyomos felület
20.041,-

Vissza a lap tetejére


Parafa padlóA parafa padlóink hordozó anyaga több, mint 90%-ban fa. Azonban nem tömör fáról van szó, hanem nagy sűrűségű(850 kg/m3 térfogatsűrűségű) farostlemezről, amelyet a faipari szakma HDF hordozónak nevez. A különbözú vastagságú HDF hordozólapokra kerül elhelyezésre két oldalról a Portugáliában őshonos paratölgy kérgéből különböző színben és mintázatban előállítása kizárólag fizikai úton történik, saját anyagából  nyert gyanta természetesen ragasztja mesterséges kémiai ragasztó nélkül. A két réteg parafa és a HDF hordozóréteg kombinációja biztosítja a hangcsillapítást és a klikk rendszer a könnyű lerakást. A parafa padlóink ajánlott felhasználási területei: lakások, irodák, üzletek, szállodák.
Parafa padlónk természetes, antibakteriális összetevőkből áll össze, meleg érzetével és könnyű, ragasztás nélküli lerakásával lehetőséget nyújt egy természetes életkörnyezethez.
Parafa padlóink természetességét és meleg érzete miatt igen közkedvelt burkolet olyan helyekre, ahol fontos a burkolat melegsége. Gyakori a gyerekszobákban való felhasználása, így akár szőnyeg nélkül engedhetjük gyermekünket játszani a padlón. A parafapadló hangszigetelő tulajdonságával elnyeli a zajt, ezáltal gondoskodik a nyugodt lakókörnyezetről.

LEGYEN EGYEDI TÖKÉLETES MEGOLDÁSAINKKAL
A parafa padlón lépni olyan, mintha a felhőkön járnánk. A parafa padló kellemes meleg érzetével lépésről-lépésre kényezteti lábunkat és izületünket. Padlóink közös nevezőre hozzák a minőséget, az esztétikát és a természetességet.

PARAFA PADLÓINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:
 • Akiknek fontos a terhelhetőség.

 • Akik rugalmas felületre vágynak.

 • Akiknek kiemelt fontossággal bír a hang- és hőszigetelés.

 • Akik könnyen kezelhető padlót szeretnének.

Parafa padló színválaszték:


Dió elegance Hickory Classico Tölgy castello Verona kőris
12.040,- 12.040,- 12.040,- 12.040,-
Tölgy linea
12.040,-

Vissza a lap tetejére


Vinyl padlóA vinyl padlóburkolat egy melegburkoló elem, akár a zuhanykabinba is. Nem csempe és nem parketta, bírja a vizet, a párát, az igénybevételt, könnyen kezelhető. A vinyl padlóburkolat alternatívát  jelenthet a hagyományos, hidegburkolatokkal, de akár a parkettákkal szemben is.
A vinyl padló mellett szól a könnyű tisztíthatóság is, a fa parkettát ugyanis mindenképpen ápolni, kezelni kell, hogy megőrizze szépségét és eredeti tulajdonságait. A padlószőnyegekkel szemben ezek a burkolatok nem kötik meg a port, nem atkásodnak, így az allergiásoknak is ideális megoldás lehet a vinyl padló a padlófűtéses lakásokban is, hiszen a fűtéscsövek fölé ideális megoldás. A vinyl padlók felhasználási területei eddig jobbára a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot szem előtt tartó közületek voltak használtak, de az anyagok új generációja már kifejezetten lakásokba készült.

Színválaszték:

Eichemountain Kastanie Nuss western Marmor Schiefer
14.325,- 14.325,- 14.325,- 14.325,- 14.325,-
Eiche cult Stonewashed Vulcano Eiche nox
14.325,- 14.325,- 14.325,- 14.325,-

Vissza a lap tetejére


SzalagparkettaFrifloor szalagparkettáink szerkezete három részből áll. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez. A látszó keményfa fedőréteg 3 sávos, csiszolt, matt lakkozott felületi megjelenést mutat. Vastagsága 14 mm.
Praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként - a lerakási útmutatóban foglaltakat betartva különösebb szakértelem nélkül is könnyen, gyorsan lerakható. A fa finom rostos szerkezete miatt, a páratartalom változásának hatására képes nedvességet felvenni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár. Szakmailag a 40-60% páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Elsősorban egészségünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, házi kedvenceinknek, bútorainknak és a parkettának is. A szalagparketta valódi melegséget ad és a hagyományos HDF hordozókkal ellentétben járáskor nem kopog, nem rideg. Legalább egyszer csiszolással és újralakkozással - megújítható. A felületi kopásállóságot többrétegű UV-akrilát lakk biztosítja. Frifloor szalagparkettáink ajánlott felhasználási területei: lakások, táncpadlók, szállodai szobák.

SZALAGPARKETTÁINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:
 • Aki előnyben részesíti a valódi fa használatát otthonában.

 • Akik szeretik a valódi fa nyújtotta természetességet és változatosságot.

 • Akik hosszú távon gondolkoznak.


Kanadai juhar Kőris natúr Markant tölgy Natúr bükk
16.714,- 10.358,- 8.786,- 9.286,-
Natúr jatoba Gőzölt akác
13.609,- 18.733,-


Exclusive szalagparkettáink nem csupán esztétikai látványuk és rendkívül magas minőségük miatt vonzóak, hanem a lombos fát adta természetességet, a fafajok és színek sokféleségét, valamint az ebből eredő kombinációk és alkotási lehetőségek széles mozgástere miatt. Csaknem határtalan formai megjelenésükről a széles kínálatú panelszélesség lehetőségek, változatos fafajok és szabadon választhatró felületi kezelések gondoskodnak.
A padló előállítása során kizárólag fenntartható erdőgazdálkodást folytató erdőkből származó fát használnak fel, mely garantálja a természetes élettér megőrzését.
A termékek elegáns, sötétebb színekben is megtalálhatóak, színezésük természetes úton, színező és kémiai anyagok hozzáadása nélkül, hőkezeléssel történik.

Hétköznap. Taposómalom. Munka. Azonnal. Ruhanás. Időhiány. Stressz. Az igazi kikapcsolódás: a természet. Jóleső érzés. Elbűvölő. Csendes. Pihentető. Telve van nyugalommal és energiával. Exclusive szalagparkettáink mindegyike egyedi darab, a természet csodálatos ajándéka. Érezze magát otthonában is úgy, mint a természet lágy ölén!

EXCLUSIVE SZALAGPARKETTÁINKAT AJÁNLJUK MINDAZOK SZÁMÁRA:
 • Akik előnyben részesítik a valódi fa használatát otthonukban.

 • Akik számára fontos az elegancia.

 • Akik az exclusive életérzéssel kívánják emelni otthonuk fényét.

 • Akik a lakóterük kialakításakor fontos szerepet szánnak a természetes anyagok használatának.

 • Akiknek fontos a minőség és a környezetvédelem.


Amerikai dió rusztikus csiszolt, olajzott Kanadai juhar csiszolt, olajzott Lucfenyő csiszolt, olajzott Rusztikus akác mocca kefélt, olajzott Szibériai vörösfenyő kefélt, fehér olajzott
46.523,- 48.639,- 17.969,- 43.469,- 27.523,-
Tölgy astig fehér olajjal kefélt Tölgy astig kefélt, olajzott
33.869,- 33.869,-

Vissza a lap tetejére